Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

LTD: Calea spre succes

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 noiembrie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Liga Tinerelor Democrate în luna octombrie a demarat un ciclu de seminare: “Calea spre succes”. Proiectul conţine o serie de activităţi, training-uri şi lecţii de instruire. Prima etapă este dedicată lecţiilor de make-up — “Frumuseţea — un pas spre succes”. Astfel, în perioada 9–23 noiembrie s-au desfăşurat două ore de machiaj, în care fetele au învăţat să facă un machiaj corect şi care să se potriveacă pentru fiecare dintre participante. O altă etapă impotantă în obţinerea succesului este comunicarea. Tinerele vor dezvolta abilităţi de comunicare în public prin exersarea unor tehnici de prezentare publică. În luna decembrie se preconizează de a organiza seminar de dezvoltare a încrederii în sine care vor ajuta fetele în activitatea politică şi lecţii de conduită, în care vor fi prezentate regulile etichetei în politică, regulile de bază într-o negociere şi reguli despre ţinuta vestimentară.

Întreg ansamblu de seminare are scop general de a forma imaginea unor tinere informate, profesioniste, sigure, stilate şi credibile.

La finalul ciclului tinerele particpante vor primi diplome de participant la cursul “Calea spre succes” în cadrul Galei Tinerelor Democrate.

Liga Tinerelor Democrate este o structură componentă a Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat din Moldova, constituită din tinere membre şi simpatizante ale PDM. LTD a fost constituită în 2008 la iniţiativa unui grup de tinere. De atunci această structură colaborează cu organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale în scopul realizării obiectivelor comune: promovarea valorilor social-democratice, a valorilor culturale europene şi a drepturilor omului printre tinerele din Republica Moldova şi peste hotarele ei, apărarea drepturilor tinerelor pentru înlăturarea barierelor create de către structurile guvernamentale sau administrativ publice.

Sursa: www.td.md

Ziua Internaţională a Studentului printr-un campionat la mini-fotbal A fost dat startul primei activităţi regionale!