Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

A fost dat startul primei activităţi regionale!

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 noiembrie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Cristina Raţă, preşedinte TD Briceni, Armaşu Andrei, preşedinte TD Edineţ şi Igor Voleac, preşedinte TD Ocniţa au organizat o seară deosebită dedicată Săptămînii Tineretului. Este prima activitate de acest gen, organizat la nivel regional. Vineri, 11 noiembrie 2011, în incinta discotecii “Miss” din oraşul Ocniţa cei mai activi tineri ai acestor 3 organizaţii teritoriale au participat la democratic party. Programul evenimentului a inclus distracţie, concursuri şi multe suprize pentru participanţi. Liderul tineretului democrat Ocniţa împreună cu echipa de tineri au demonstrat ambiţie, dinamism şi spirit de iniţiativă în promovarea schimbărilor în societate. Dl Armaşu Andrei a spus că vor demara un proiect la nivel raional. Acest proiect va presupune training-uri, lecţii politice şi comunicare.

“În Republica Moldova, din păcate, majoritatea tinerilor au o viziune pesimistă asupra viitorului, din acest motiv noi punem în aplicare politica de tineret, iar misiunea principală a acesteia este să ajutăm tinerii să devină cetăţeni activi, să joace un rol activ în societate. Asfel muncind zi de zi, implicîndu-ne în activitati, participînd la seminare de instruire am demonstrat că tinerii reprezintă un potenţial considerabil al dezvoltării societăţii.”, a spus liderul TD Briceni, Raţă Cristina.

La finalul evenimentului liderii organizaţiilor de tineret au anunţat că se vor întreprinde o serie de acţiuni pentru pregătirea viitorilor aleşi locali şi consolidarea echipelor de tineret la nivel zonal, pentru că tinerii reprezintă forţa motrice într-un stat.

Sursa: www.td.md

LTD: Calea spre succes Turneul “Cupa Tineretului Democrat” la Cahul