Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Turneul “Cupa Tineretului Democrat” la Cahul

|versiune pentru tipar||
PDM / 30 noiembrie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Pe 26 noiembrie 2011, Tineretul Democrat Cahul a dat întâlnire reprezentanţilor celei mai active generaţii la Turneul “Cupa Tineretului Democrat”.

În cadrul primei ediţii a acestei provocări sportive au fost mobilizate unsprezece echipe de băieţi, elevi din clasele superioare ale Liceelor Teoretice din oraş: “Dimitrie Cantemir”, “Ion Creangă”, “Ioan Vodă”, “Piotr Rumeanţev”, “Mihai Eminescu”, Şcolilor Profesionale Nr.1 şi Nr.2, Şcolii-Internat pentru Copiii cu Deficienţe de Auz, Colegiilor Industrial-Pedagogic şi cel de Medicină, dar şi o echipă a Universităţii de Stat din Cahul “B.P.Hasdeu”.

După o confruntare incandescentă în cele două săli de sport ale Liceului Teoretic “M.Eminescu”, arbitrii au desemnat învingătorii.

Eroii zilei au fost gazdele, adică discipolii Liceului Teoretic “M.Eminescu”, care au câştigat Cupa Tineretului Democrat, diploma de gr.I şi medaliile de aur. Liceenii-sportivi de la “P.Rumeanţev” s-au plasat pe locul II, iar medaliile de bronz au fost luate de tinerii studioşi de la USCh. Toţi ceilalţi sportivi au primit cadou câte o minge de volei şi diploma de participare.

Evenimentul, ce a impresionat pe cei 160 de participanţi şi suporteri, a fost solicitată pentru viitor şi de echipele de fete. La rândul lor, organizatorii şi-au luat angajamentul să desfăşoare competiţia data în fiecare an, iar ideea fetelor sa fie discutata la cel mai înalt nivel.

Susţinerea financiară a fost asigurată de Organizaţia Republicană TD PDM, fapt pentru care preşedintele Tineretului Democrat din Cahul, Sergiu Renţa exprimă mulţumiri în numele tuturor tinerilor democraţi ai raionului.

Sursa: www.td.md

A fost dat startul primei activităţi regionale! LTD: Ne implicăm, obţinem şi progresăm!