Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

OT PDM: La multi ani!

|versiune pentru tipar||
PDM / 30 decembrie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Dragi tineri, colegi şi prieteni!

Anul 2011 a fost un an cu multe realizări frumoase pentru noi. E anul în care am reconstituit organizaţia municipală de tineret de rînd cu alte organizaţii raionale de tineret a PDM şi pe perioada căruia am organizat şi am participat împreună la o multitudine de evenimente şi acţiuni socio-politice. Cu multă dăruire, am reuşit în comun să construim o forţă şi să jucăm deseori un rol important în cadrul tinerilor din Republica Moldova. Dar, cu siguranţă mai avem rezerve şi este necesar să le valorificăm pentru a deveni, alături şi împreună cu Tineretul Democrat, principala platformă politică a tinerilor din ţara noastră.

Noi, tinerii, sîntem persoane cu onoare şi demnitate, cu dorinţă şi voinţă, cu credinţă, altruism şi generozitate. Şi am toată încrederea în viitorul nostru.

Vă doresc ca în anul care vine să Vă bucuraţi, în familie, de realizări cît mai frumoase, să primiţi şi să oferiţi cît mai multă dragoste persoanelor apropiate, şi să fiţi asiguraţi permanent de linişte şi pace sufletească.

Cineva spunea: “să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi alături de aceasta este progresul, să lucrezi în echipă este succesul”.

Vă doresc ca progresul şi succesul să ne însoţească şi să ne unească mereu.

La Mulţi Ani!!!

Cu respect,
Preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret a PDM,
Igor USTUROI

Sursa: www.td.md

LTD: “Dăruieşte un zîmbet” Valentina Buliga a fost decorată cu medalia comemorativă “Participant la lichidarea consecinţelor catastrofei de la Cernobîl — 25 ani”