Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Valentina Buliga a fost decorată cu medalia comemorativă “Participant la lichidarea consecinţelor catastrofei de la Cernobîl — 25 ani”

|versiune pentru tipar||
PDM / 9 ianuarie 2012
Partidul Democrat din Moldova

La finele anului 2011, ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, dna Valentina Buliga şi dl Oleg Barcari, şeful Secţiei reformă în asistenţa socială din cadrul ministerului au fost decoraţi cu medalia comemorativă “Participant la lichidarea consecinţelor avariei de la Cernobîl — 25 ani”.

Distincţia a fost înmînată de dl Tudor Căpăţină, preşedintele Asociaţiei “Cernobîl” care a mulţumit Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei pentru promovarea drepturilor participanţilor la lichidarea consecinţelor catastrofei nucleare de la Cernobîl.

Dna Valentina Buliga a menţionat că este de datoria autorităţilor publice să susţină şi să ofere sprijin acestei categorii de cetăţeni, care a manifestat devotament şi curaj în lichidarea consecinţelor catastrofei nucleare din oraşul Cernobîl (Ucraina).

Sursa: www.pdm.md

OT PDM: La multi ani! Marian Lupu: sunt două căi de lichidare a discordanţei dintre interesele politicienilor şi ale societăţii