Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Concert de caritate în Lipcani, organizat de echipa PDM din Briceni

|versiune pentru tipar||
PDM / 15 februarie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Echipa Partidului Democrat desfăşoară în februarie, curent, în raionul Briceni campania de caritate “Luna bunătăţii”. Iniţiativa aparţine Organizaţiei locale de Femei a PDM şi include mai multe acţiuni de binefacere ale doamnelor democrate, susţinute, desigur, de colegii din raion şi din conducerea partidului.

În cadrul acestei campanii a fost vizitat recentAzilul de bătrâni din Lipcani, pentru a susţineoamenii în etate solitari de acolo, dar s-au acordat ajutoareşi unor familii nevoiaşe, cu mulţi copii. E un sprijin vital în condiţiile dure ale acestor zile de iarnă. Iar participantele la acţiune au remarcat, că bunătatea şi implicarea trebuie să fie renăscute ca şi trăsături de caracter naţionale.

Cel mai important eveniment din cadrul “Lunii bunătăţii” la Briceni va fi un concert de binefacere, care va avea loc vineri, pe 17 februarie, în orăşelul Lipcani. În cadrul lui vorevolua tineri artişti din raion, iar fondurile acumulate vor fi donate. “Vom prezenta istoriile mai multor oameni nevoiaşi, iar cei care vor veni la concert, în special, oamenii de afaceri locali, vor avea posibilitate să-i ajute prin donaţii”, explică doamnaGabriela Jeleznîi,liderul femeilor democrate din Briceni.

Un reper al acestei iniţiative este şi faptul, că pe 17 februarie se marchează o sărbătoare mai puţin cunoscută în Republica Moldova — Ziua mondială a bunătăţii spontane, iniţiată de o serie de organizaţii internaţionale de binefacere.

Sursa: www.pdm.md

Rândurile ORP PDM Rezina sunt în creştere Dumitru Diacov a îndemnat parlamentarii să se mobilizeze şi să aleagă preşedintele