Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Rândurile ORP PDM Rezina sunt în creştere

|versiune pentru tipar||
PDM / 13 februarie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia raională Rezina a Partidului Democrat din Moldova a reuşit să-şi mărească de circa 10 ori numărul de membri în decurs de aproape un an. Despre aceasta a anunţat preşedinta ORP PDM Rezina PDM, Eleonora Graur, în cadrul unei reuniuni de partid care a avut loc pe 28 ianuarie.

Eleonora Graur a menţionat că rândurile PDM s-au completat cu pedagogi, medici, lucrători din cultură, oameni de afaceri etc. Deosebit de important, potrivit liderului PDM din Rezina, este că mulţi din ei sunt tineri, iar ponderea tinerilor din componenţa organizaţiei teritoriale este în creştere. “Aproximativ 75% dintre cei peste 600 de noi membri cooptaţi recent în partid sunt tineri”, a spus Eleonora Graur.

“Muncind cot la cot în două scrutine electorale cu echipa PDM — profesionişti, inteligenţi, oneşti, respectuoşi, convingători, am obţinut rezultate bune atât la alegerile parlamentare, cât şi la cele locale. Rezultate foarte bune în scrutinul electoral din iunie 2011 au înregistrat organizaţiile primare de partid în frunte cu candidaţii la funcţiile de primari şi de consilieri democraţi din localităţile Ignăţei (73% din voturile electorilor), Pereni (69,21%), Cuizăuca (51,19%), Lalova (49,83%) etc”, a afirmat preşedinta ORP PDM Rezina.

Preşedintele PDM, Marian Lupu, s-a arătat impresionat de creşterea rapidă a numărului membrilor ORP PDM Rezina, de la 156 la finele anului 2010 până la 1137 în prezent. “Numărul membrilor PDM a crescut nu cu ajutorul bâtei, cum procedează unele partide, ci prin convingere. De aceea, calitatea rândurilor noastre este bună: sunt oameni deştepţi, profesionişti, responsabili”, a subliniat Marian Lupu.

La întrunire au participat circa 700 de membri ai PDM din raionul Rezina. Printre oaspeţii evenimentului au mai fost vicepreşedintele PDM, Valentina Buliga, delegaţi ai organizaţiilor teritoriale ale PDM din raioanele Nisporeni, Ştefan Vodă, Căuşeni, Drochia, Cimişlia şi Cahul.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu — pentru un candidat apartinic la Preşedinţie! Concert de caritate în Lipcani, organizat de echipa PDM din Briceni