Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Seminar de instruire a preşedinţilor organizaţiilor primare ale persoanelor în etate din raionul Criuleni

|versiune pentru tipar||
PDM / 24 februarie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Astăzi, 24 februarie, la Criuleni a avut loc un seminar cu preşedinţii organizaţiilor primare ale persoanelor în etate din raionul Criuleni, la care au participat 20 de persoane. La întrunire, de asemenea, a participat preşedintele ORP PDM Criuleni, Iurie Andriuţă, şi preşedintele ONPE a PDM “Tezaurul Naţiunii”, Nina Ţurcan.

În cadrul întrunirii s-a pus în discuţie situaţia pensionarilor din raion şi măsurile ce urmează a fi întreprinse de organizaţiile primare pentru susţinerea oamenilor în etate.

Participanţilor la seminar le-a fost înmânat un material metodic despre activităţile care pot fi organizate la nivel de localitate pentru a-i ajuta pe pensionari.

Tot astăzi, preşedinţii au fost convocaţi în şedinţa consiliului coordonator al Organizaţiei Raionale al Persoanelor în Etate PDM din raionul Criuleni, în cadrul căreia în funcţia de preşedinte a organizaţiei a fost aleasă doamna Larisa Stavarachi.

Sursa: www.pdm.md

Dacă DRAGOSTE nu e, nimic nu e! Preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, susţine că stabilirea datei alegerii preşedintelui nu mai poate fi amânată