Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Felicitări cu ocazia sărbătorii de 8 Martie

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 martie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Stimate doamne şi domnişoare!

În numele Partidului Democrat din Moldova, al tuturor bărbaţilor, vă adresez cele mai sincere felicitări cu ocazia sărbătorii de 8 Martie!

Este o zi plină de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească. Nu întâmplător această sărbătoare frumoasă ne-o aduce însăşi primăvara, anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, al celor mai gingaşe flori.

Femeia întotdeauna a purtat pe umerii săi o povară egală, ba chiar uneori mai mare decât cea pe care o duce bărbatul. În afară de serviciu, femeia este cea care păstrează focul din vatra familiei, este îngerul ocrotitor al casei şi al copiilor.

Aveţi toată preţuirea noastră, dovedită prin faptul că în Partidul Democrat femeile pot şi se afirmă plenar, participă la luarea deciziilor, sunt promovate în funcţii de conducere la toate nivelurile autorităţilor publice şi ale societăţii moldoveneşti.

Dragele noastre! Vă urez fericire, împlinirea tuturor viselor frumoase, sănătate, noi realizări personale, căldură în inimi, bucurie şi dragoste din partea celor apropiaţi!

Să aveţi o sărbătoare cât mai frumoasă!

Marian LUPU
Preşedinte al Partidului Democrat din Moldova

Sursa: www.pdm.md

Parlamentul a decis: alegerile preşedintelui vor avea loc pe 16 martie Tineretul Democrat felicită doamnele cu ocazia sărbătorii de 8 martie