Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Preşedinţii organizaţiilor primare de pensionari au fost instruiţi în problemele protecţiei sociale

|versiune pentru tipar||
PDM / 20 martie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia Naţională a Persoanelor în Etate a PDM, de comun cu organizaţiile membre, prelungeşte compania de organizare a seminarelor instructive cu preşedinţii organizaţiilor primare de pensionari în problemele protecţiei sociale şi a legislaţiei în domeniu.

În perioada 13–18 martie curent, astfel de seminare au avut loc la Străşeni, Ialoveni, Orhei şi Sîngerei.

Informaţii de rigoare în faţa participanţilor la seminar au fost prezentate de către directorii caselor teritoriale de asigurări sociale şi şefii de direcţii de asistenţă socială din cadrul Ministerului Muncii Protecţiei Sociale şi Familiei.

La toate seminarele au participat preşedinţii organizaţiilor teritoriale PDM, dar şi coordonatorii politici, deputaţi în Parlament şi preşedintele Organizaţiei Naţionale a persoanelor în etate PDM, Nina Ţurcan.

Participanţilor la seminar le-a fost înmânat setul de materiale metodice privind activitatea organizaţiilor primare de pensionari.

În această perioadă, au avut loc şi şedinţele Consiliului Coordonator a organizaţiilor teritoriale ale persoanelor în etate. În cadrul şedinţei din raionul Ialoveni a fost ales preşedinte al organizaţiei dl Tănase Fadei, iar la Sângerei preşedinte a fost aleasă Eudochia Braşovschi.

Sursa: www.pdm.md

Reprezentanta Olandei la ONU pe probleme de femei şi ex-secretarul general ECOSY pregătesc tinerele democrate PDM construieşte cooperarea cu Partidul Regiunilor din Ucraina