Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Comunicat de presă al Partidului Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar||
PDM / 6 aprilie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Sâmbătă, 7 aprilie, va avea loc un eveniment de amploare pentru organizaţia municipală Chişinău a Partidului Democrat din Moldova şi pentru întregul partid, în cadrul căruia vor fi luate decizii importante privind viitorul curs de dezvoltare a acesteia.

Circa 500 de delegaţi, membri de partid, invitaţi se vor reuni la Conferinţa Organizaţiei municipale Chişinău a Partidului Democrat din Moldova.

La Conferinţă, cu mesaje va veni conducerea formaţiunii inclusiv preşedintele PDM, Marian Lupu, preşedintele de onoare Dumitru Diacov, vicepreşedintele Vlad Plahotniuc, liderii organizaţiilor interne de partid.

Presa este invitată la evenimentul, care va avea loc în incinta Centrului Cultural Gaudeamus str. Vasile Alecsandri 4, cu începere de la ora 10:00.

Centrul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Parlamentul a aprobat, astăzi, în două lecturi, un proiect de lege privind modificarea unor acte legislative, care constă în schimbarea modalităţii de plată de către agenţi economici a impozitului pe venit PDM îşi propune, către următorul mandat de guvernare locală, să-şi sporească semnificativ prezenţa în municipiul Chişinău