Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Echipa PDM a participat, astăzi, la salubrizarea parcului “Valea Trandafirilor” din Chişinău

|versiune pentru tipar||
PDM / 12 mai 2012
Partidul Democrat din Moldova

Echipa Partidului Democrat din Moldova a participat, astăzi, la salubrizarea parcului “Valea Trandafirilor” din Chişinău, în cadrul campaniei ecologice naţionale “Hai, Moldova” de curăţare a arealelor naturale din toată ţara.

În momentul când s-a dat startul acţiunii, la ora 10.00, în parcul “Valea Trandafirilor” s-au adunat aproximativ 100 de democraţi, în frunte cu liderul PDM, preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, deputaţi, miniştri, membri ai staff-ului central, dar şi a organizaţiilor sectoriale de partid din municipiul Chişinău, precum şi tinerii democraţi.

Membrii PDM au muncit la curăţarea arealului parcului “Valea Trandafirilor” alături de alţi voluntari — reprezentanţii ONG-urilor, elevi, studenţi, alţi locuitori ai capitalei, reuşind să colecteze câteva tone de gunoi.

Marian Lupu a declarat că “Hai, Moldova” este o iniţiativă foarte bună, care mobilizează societatea pentru acţiune de voluntariat, atât de necesară pentru a educa cetăţenii în spiritul de păstrare a curăţeniei pentru a avea o ţară mai curată şi mai amenajată.

Sursa: www.pdm.md

Echipa PDM se alătură campaniei ecologice naţionale “Hai, Moldova” Cu prilejul Zilei internaţionale a Nurselor, Marian LUPU, a adresat un mesaj colaboratorilor sistemului naţional de sănătate