Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii Democraţi din r-ul Leova au participat la un seminar de social-democraţie şi comunicare

|versiune pentru tipar||
PDM / 23 mai 2012
Partidul Democrat din Moldova

În calitate de traineri au fost: Victor Zubcu — Preşedintele Organizaţiei de Tineret PDM, Andrian Buligari şi Veaceslav Moldovan — coordonator zona Sud.

Victor Zubcu, preşedintele OT PDM a venit cu mai multe informaţii, în ceea ce priveşte importanţa creşterii unei generaţii de noi politicieni, care să constituie baza de viitor a partidului, importanţa social-democraţiei pentru viitorul Republicii Moldova, istoricul şi principiile doctrinelor politice.

Andrian Buligari a ţinut un seminar în domeniul comunicării şi importanţa comunicării în procesul politic.

Tinerii Democraţi din r-ul Leova au mulţumit organizatorilor pentru seminar şi au reiterat importanţa evenimentelor de acest gen în coagularea echipei. Strategiile studiate la seminar vor fi aplicate de tineri în vederea îmbunătăţirii managementului organizaţiilor primare şi eficientizarea comunicării cu tinerii din localităţile natale.

În plus, TD Leova şi-a propus să dubleze numărul de tineri membri ai organizaţiei dar şi a acţiunilor în raion.

Organizaţia de Tineret Leova este activ implicată în procesul de administrare a raionului dar şi în procesul de promovare a principiilor social-democrate.

Sursa: www.td.md

Marian Lupu a adresat un mesaj de felicitare locuitorilor municipiului Bălţi Pensiile de până la 1.500 de lei vor creşte mai repede decât pensiile de lux