Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu a adresat un mesaj de felicitare locuitorilor municipiului Bălţi

|versiune pentru tipar||
PDM / 22 mai 2012
Partidul Democrat din Moldova

Dragi prieteni,

De Hramul capitalei de nord a Moldovei, din numele meu personal, dar şi al Partidului Democrat aduc calde felicitări şi urări de bine tuturor locuitorilor municipiului Bălţi.

Astăzi, unele forţe politice, în dorinţa de a mai acumula dividende, speculând pe subiecte de identitate, au transformat oraşul Bălţi într-o arenă a luptei politice, locuitorii fiind atraşi în dispute care continuă să scindeze societatea. Am însă ferma convingere că în capul locului, întâi şi întâi de toate, trebuie să stea soluţionarea gravelor probleme cu care se confruntă municipiul.

Fie ca această sărbătoare să aducă lumină în casele fiecărui bălţean, făcându-i mai buni la suflet, mai toleranţi, mai responsabili fată de ziua de azi şi cea de mâine a comunităţii.

Sunt încrezut că municipiul Bălţi va cunoaşte o dezvoltare dinamică, îndreptată spre atingerea unui nivel de viaţă mai bun, care să corespundă standardelor europene şi îmi reconfirm întreaga disponibilitate a mea personală, dar şi a Partidului Democrat, de a contribui la realizarea acestui obiectiv.

Vă îndemn să rămânem şi în continuare împreună, să muncim pentru a avea în viitor creştere economică, pe măsură să ne asigure o viaţă mai bogată, din punct de vedere material şi cultural, stabilitate socială, armonie interetnică.

La mulţi ani, Bălţi!

Cu profund respect,

Marian LUPU,
Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova
Preşedintele Partidului Democrat din Moldova

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu construieşte o casă pentru doi copii şi bunicii lor Tinerii Democraţi din r-ul Leova au participat la un seminar de social-democraţie şi comunicare