Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Acţiunea ORM PDM Bălţi, dedicată sărbătorii de 8 martie

|versiune pentru tipar||
PDM / 12 martie 2012
Partidul Democrat din Moldova

În luna martie, în toate organizaţiile raionale ale PDM u avut loc activităţi de felicitare a femeilor cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii. Organizaţia Municipală a PDM Bălţi nu a rămas nici ea restanţieră, organizând pe data de 6 martie o serată festivă.

Bărbaţii din cadrul Consiliului Municipal care s-au înrolat în postura de organizatori, au fost regizaţi în bună organizare a sărbătorii de către preşedinta Organizaţiei Municipale a PDM, Cecilia Graur.

Mesajelor adresate femeilor de către membrii Consiliului Municipal s-au alăturat şi reprezentanţii conducerii centrale a partidului: Ion Bodrug — responsabil politic, Iacob Timciuc — membru al Biroului Executiv Politic, Gheorge Cebotarenco — coordonator regional. Bărbaţii au oferit doamnelor flori, felicitări şi mărţişoare.

În acelaşi context, potrivit tradiţiei stabilite, organizaţiile de femei şi de tineret au felicitat tinerele mămici de la maternitatea din Bălţi. Urări de bine şi de sănătate, flori şi mărţişoare au fost repartizate şi bolnavelor din secţia de chirurgie a spitalului municipal Bălţi.

Sursa: www.pdm.md

Tineretul Democrat felicită doamnele cu ocazia sărbătorii de 8 martie Nicolae Timofti este candidatul AIE la funcţia de şef al statului