Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Acţiunea tinerilor democraţi din Ungheni de Dragobete “Dragostea înseamnă viaţă”

|versiune pentru tipar||
PDM / 27 februarie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Pe 24 februarie, cu ocazia sărbătorii “Dragobetele”, dedicată dragostei şi familiei, Organizaţia Raională a Tineretului Democrat din raionul Ungheni, împreună cu Organizaţia Raională PDM Ungheni, au transmis un mesaj de felicitare emoţionant locuitorilor oraşului Ungheni.

Cu acest prilej, tinerii din Ungheni au lansat felinare zburătoare. Zeci de lampioane trimise spre cer au adus încântare şi bucurie atât participanţilor, trecătorilor, cât şi locuitorilor din apropiere care au ieşit cu toţii la ferestre să admire luminile din cer. Prin acţiunea dată, tinerii democraţi au încercat să demonstreze că nu este necesar de un anumit prilej, o anumită sărbătoare sau prea multe cadouri pentru a demonstra cuiva că iţi pasă de cineva şi că ai sentimente sincere faţă de persoana dată.

Prin participarea la acţiunile dedicate acestei sărbători atît a echipei de tineret, cît şi a colectivului de seniori din PDM Ungheni, s-a demonstrat încă o dată că acest eveniment curat rămîne prezent în sufletul unui om de la naştere pînă la adînci bătrîneţe.

Sursa: www.pdm.md

Vlad Plahotniuc: Propun să alegem în Parlament oameni şi nu liste! Proiectul de lege privind introducerea votului uninominal a fost înregistrat oficial