Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii democraţi au îndemnat chişinăuienii să renunţe la fumat

|versiune pentru tipar||
PDM / 31 mai 2012
Partidul Democrat din Moldova

Au schimbat ţigările pe mere. De Ziua Mondială fără Tutun, tinerii democraţi au încercat să-i convingă pe oameni să renunţe la ţigări. Cei care au fost de acord să se lase de fumat pentru o zi au primit un măr şi au semnat un contract fictiv, prin care şi-au luat angajamentul să-şi respecte promisiunea.

Organizaţia municipală de tineret a PDM a organizat, cu prilejul Zilei Mondiale Antifumat, un flash-mob care are ca scop sensibilizarea cetăţenilor privind efectele dăunătoare ale fumatului asupra sănătăţii oamenilor.

Tinerii democraţi şi-au propus să promoveze conştientizarea de către cetăţeni a necesităţii adoptării unui mod sănătos de viaţă şi vor încerca să convingă locuitorii mun. Chişinău şi oaspeţii capitalei să renunţe la fumat pentru o zi.

Primii care au aruncat ţigările la coş au fost chiar fumătorii din PDM. Înarmaţi cu câteva kilograme de mere, tinerii democraţi au trecut pe la fumătorii activi, încercând să-i convingă să renunţe la ţigări. Unii nu s-au lăsat convinşi şi au respins oferta.

Din ţigările adunate, tinerii au scris un mesaj pentru fumători.

Sursa: www.pdm.md

Reformarea Partidului Democrat, pe ultima sută de metri Pe 1 iunie, liderii Partidului Democrat din Moldova vor participa la o serie de acţiuni dedicate Zilei Internaţionale a Copilului