Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Pe 1 iunie, liderii Partidului Democrat din Moldova vor participa la o serie de acţiuni dedicate Zilei Internaţionale a Copilului

|versiune pentru tipar||
PDM / 31 mai 2012
Partidul Democrat din Moldova

Pe 1 iunie, liderii Partidului Democrat din Moldova vor participa la o serie de acţiuni dedicate Zilei Internaţionale a Copilului.

În dimineaţa zilei, preşedintele Parlamentului, liderul PDM, Marian Lupu, va participa la teleradiomaratonul “Vreau să am o familie”:

Cu începere de la ora 10.15, Marian Lupu va participa la acţiunea dedicată Zilei Internaţionale a Copiilor, care va avea loc în scuarul Institutului Muncii (str. Zimbrului, 10, Parcul “Râşcani”).

La ora 12.00, preşedintele Parlamentului va participa la inaugurarea teatrului de marionete al Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Maria Bieşu” (bd.Ştefan cel Mare, 152).

De asemenea, Prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, , 1 iunie, la ora 13.00, la Orfelinatul Preasfinţitul Iosif din Chişinău, unde le vor oferi jucării şi cadouri celor mici cu prilejul Zilei Internaţionale a Copiilor. (Str. Onisifor Ghibu 4/2; Chişinău).

În seara zilei de 1 iunie, la ora 20.00, Prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, va merge la Gala Festivalului “Steaua Chişinăului, Steaua Moldovei”, unde va participa la festivitatea de premiere a învingătorilor. (Teatrul Naţional M. Eminescu).

Centrul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Tinerii democraţi au îndemnat chişinăuienii să renunţe la fumat PDM demarează campania “Zâmbete pentru copii”