Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

A avut loc primul campionat municipal la şah

|versiune pentru tipar||
PDM / 23 iulie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Sâmbătă, 21 iulie, la Chişinăua avut loc primul campionat municipal la şah pe echipe a organizaţiilor sectoriale ale PDM. Scopul acestuia este de a stimula membrii de partid, dar şi simpatizanţii în promovarea unui mod sănătos de viaţă.

La campionat au participat echipe din fiecare sector al capitalei, în componenţă de 3 jucători, membri ai organizaţiilor de sector ale PDM.

“Asemenea evenimente reprezintă un bun exemplu de comunicare între organizaţiile de sector din municipiul Chişinău. Oamenii au posibilitatea să se cunoască, să discute, fapt ce contribuie la crearea atmosferei de încredere reciprocă. Cred că şi pe viitor va trebui să organizăm evenimente de acest gen, care să contribuie la consolidarea echipei, a rândurilor Partidului Democrat”, a menţionat în deschiderea campionatului Pavel Filip, preşedintele organizaţiei municipale PDM Chişinău, ministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţilor.

Valentina Rotaru, preşedinta organizaţiei teritoriale PDM Botanica, a remarcat că organizaţia de sector şi-a asumat responsabilitatea de organizare a campionatului, având susţinerea organizaţiei municipale. Ea a subliniat că scopul principal al acestui eveniment este să contribuie la consolidarea organizaţiei municipale a PDM şi la o comunicare bună între organizaţiile de sector.

Învingător al campionatului a fost echipa dela Buiucani, în componenţa Valeriu Coadă, Viorel Văzdăuţan şi Victor Panuş, care a obţinut Cupa la şah. De asemenea, echipa câştigătoarea a primit diplome şi premii băneşti.

Următorul campionat va fi organizat de către câştigătorii actualei ediţii, care vor avea ocazia să-şi reconfirme trofeul.

Sursa: www.pdm.md

Aproximativ 800 de noi membri ai Partidului Democrat de la Ocniţa Comitetul Internaţionalei Socialiste, reunit astăzi, la Chişinău