Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Campionatul studenţesc de minifotbal invadează Moldova

|versiune pentru tipar||
PDM / 18 mai 2012
Partidul Democrat din Moldova

Liga Studenţilor Democraţi a organizat pentru iubitorii fotbalului un Campionat studenţesc de minifotbal. Acesta a adunat la un loc peste 350 de studenţi din toată Moldova, care au jucat fotbal pe 3 stadioane simultan.

Participanţii au intrat foarte încrezători în competiţie, ceea ce a făcut ca meciurile să fie jucate la un nivel înalt. Toate echipele au venit destul de bine pregătite pentru a cuceri locul 1, dar, aşa cum e normal, campioni au devenit cei mai buni.

“Veni Vidi Vici” — acesta a fost se pare sloganul după care s-au condus jucătorii echipei “TITANIC”, care au devenit câştigătorii Campionatului studenţesc de minifotbal. Eiau reuşit să surclaseze toate celelalte 43 de echipe înscrise anul acesta în competiţie şi au cucerit Cupa Campionatului, câştigând 8 din 8 meciuri jucate. Pe lângă cupă, campionii au primit şi un premiu bănesc în valoare de 3000 de lei.

Titlul de golgheter l-a obţinut, de asemenea, un jucător al echipei “Titanic”, Mihai Căpăţină, care a marcat 28 de goluri în poarta adversarilor, începând din faza de 1/16.

Cel mai bun portar a fost desemnat Bondarenco Dumitru, jucător al echipei “SPARTA MMM”, care s-a clasat pe locul doi în clasament.

Finala mică a Campionatului s-a jucat între echipele “Everest” şi “Nistru”, cei din urmă reuşind să câştige cu scor 15–11, clasându-se astfel pe locul 3.

Pe lângă câştigători, toate echipele calificate în faza 1/16 au primit premii din partea sponsorului competiţiei. Printre sponsori s-au enumerat şi Fundaţia pentru Dezvoltarea Republicii Moldova “EDELWEISS”.

Campionatul a fost organizat, pentru al doilea an consecutiv, de către Liga Studenţilor Democraţi şi s-a desfăşurat în perioada 5–13 mai.

Sursa: www.pdm.md

Uniţi pentru curăţenie, în ritmul “Hai, Moldova!” Deputaţii Fracţiunii parlamentare a PDM au felicitat mamele de la Institutul de Cercetări Ştiinţifice în domeniul Ocrotirii Sănătăţii Mamei şi Copilului