Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Valentina Buliga în vizită la “Drumul spre casă”

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 septembrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia municipală a PDM Bălţi a fost în vizită la centrul de plasament temporar al copiilor în situaţii de risc “Drumul spre casă”. Beneficiarii centruluii au fost protagoniştii unei activităţi distractive, unde, din plin, şi-au manifestat capacităţile artistice.

Membrele organizaţiei de femei a PDM Maria Bergher şi Ana Botnari împreună cu locatarii centrului au pregătit dulciurile şi torturile de sărbătoare. Cu o deosebită plăcere s-au implicat în procesul culinar, alături de doamnele experimentate, tinerele gospodine. Atmosfera creată în procesul lucrului a permis, pentru cîteva ore, să-i transfere pe copiii într-o altă lume de care, spre regret, sînt lipsiţi, dar pe care, cu o deosebită dragoste şi dăruire de sine, le-o oferă zilnic personalul centrului.

Deoarece suntem în preajma unui an nou de studii, copii au primit în dar rechizite şcolare, fructe atît din partea organizaţiei de femei a PDM, cît şi din partea directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord, Ion Bodrug, care a mulţumit personalului centrului de plasament pentru munca şi eforturile depuse zi de zi întru instruirea şi educarea acestor copii.

Fiind în regiune cu ocazia deschiderii unui centru social în satul Terebna, Edineţ, ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Valentina Buliga, a vizitat şi municipiul Bălţi. În aşa fel, beneficiarii centrului au avut parte de cadouri şi din partea ministrului. În discursul său, Valentina Buliga a menţionat că personalul, prin intermediul abilităţilor şi a deprinderilor demonstrate de discipoli, depune eforturi considerabile pentru susţinerea şi educarea lor.

Sursa: www.pdm.md

Mesaj de felicitare al preşedintelui PDM, Marian Lupu, cu ocazia începerii noului an de învăţământ Vlad Plahotniuc a participat la Forumul Internaţional al Liderilor