Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Mai mult de 300 de tineri, membri ai organizaţiilor de tineret a PD din raioanele Ialoveni şi Hânceşti, au participat la Forumul Tinerilor Democraţi

|versiune pentru tipar||
PDM / 10 septembrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Mai mult de 300 de tineri, membri ai organizaţiilor de tineret a Partidului Democrat din raioanele Ialoveni şi Hânceşti, au participat, în acest week-end (8–9 septembrie), la Forumul Tinerilor Democraţi. Ei au avut posibilitatea, în cadrul întâlnirilor cu liderii partidului, să pună în dezbateri diverse teme atât din sfera politicului, cât şi de ordin economic, social, dar despre oportunităţile pe care PDM le oferă tinerilor în Republica Moldova.

La discuţii, pe care tinerii le-au întitulat sugestiv “ca-n familie”, ei au primit răspunsuri la întrebări de la preşedintele PDM, Marian Lupu, şi preşedintele de onoare, Dumitru Diacov. Cei peste 300 de tineri au mai stat “la sfat” cu Valentina Buliga, Valentina Stratan, Oleg Ţulea, Pavel Filip, Constantin Botnari, Monica Babuc.

Tinerii au apreciat maniera deschisă în care a decurs discuţiile şi faptul că au primit răspunsuri la toate întrebările — fie că acestea se refereau la situaţia politică din ţară sau la obiectivele şi scopurile PDM.

Şcoala de vară s-a încheiat cu un concert “Suntem democraţi şi talentaţi”, cu participarea membrilor PDM.

Sursa: www.pdm.md

Vlad Plahotniuc, în vizită la USA Today Prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, s-a întâlnit în SUA cu oficialii FMI