Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia raională a Partidului Democrat din Cahul a salutat în rândurile sale aproximativ 1800 de noi membri

|versiune pentru tipar||
PDM / 15 octombrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia raională a Partidului Democrat din Cahul a salutat în rândurile sale aproximativ 1800 de noi membri. Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, care le-a înmânat astăzi carnetele de partid noilor membri în cadrul Forumului organizaţiei raionale, a menţionat că venirea unui număr impunător de oameni în partid vorbeşte despre încrederea tot mai mare pe care o au oamenii în formaţiune.

“Atunci când aproape 1800 de persoane aderă la o organizaţie a PDM, este motiv de satisfacţie nu doar pentru Dumneavoastră, ci şi pentru noi, cei din conducerea partidului. Acestor oameni, care au venit cu toată încrederea spre noi, le oferim cadrul în care să se simtă parte a echipei noastre”, a spus prim-vicepreşedintele PDM.

Vlad Plahotniuc a subliniat că PDM devine un partid cu obiective îndrăzneţe, în care nimeni nu este marginalizat şi îşi poate găsi locul, avînd posibilitate reală de a se afirma. De asemenea, Prim-vicepreşedintele PDM a dat asigurări că formaţiunea democrată va propune în continuare noi proiecte aşteptate de populaţie.

La Cahul, preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a reiterat îndemnul la consolidare, principiu care, potrivit lui, este caracteristic PDM şi trebuie aplicat în întreaga societate moldovenească.

“Avem încredere în voinţa membrilor PDM, cu ajutorul cărora vom edifica o ţară din care copii noştri nu vor vrea să plece”, a spus, la rândul său, Elena Bacalu, preşedintele ORP PDM Cahul.

De asemenea, noii membri ai organizaţiei din Cahul au fost îndemnaţi să fie activi şi îndrăzneţi de către miniştrii democraţi Marcel Răducan şi Valentina Buliga.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Circa 150 de tineri democraţi din raionul Ştefan Vodă au avut parte de o discuţie într-o atmosferă caldă cu liderii PDM Marian Lupu a adresat un Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Juristului