Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

OM PDM Chişinău a început consultările cu organizaţiile de sector privind implementarea Strategiei “15 pentru Chişinău”

|versiune pentru tipar||
PDM / 31 ianuarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia municipală Chişinău a Partidului Democrat din Moldova (OM Chişinău PDM) a iniţiat discuţiile cu organizaţiile de sector privind obiectivele şi paşii de implementare a Strategiei politice şi instituţionale a organizaţiei cu denumirea “15 pentru Chişinău”. Strategia, aprobată în cadrul şedinţei Consiliului OM PDM Chişinău din 17 ianuarie curent, va fi prezentată în cadrul şedinţelor consiliilor de sector, care vor avea loc pe parcursul lunii februarie.

La 30 ianuarie 2013, în incinta sediului central al PDM a avut loc şedinţa Consiliului organizaţiei de sector Centru a PDM, la lucrările căreia au participat Pavel Filip, preşedintele OM Chişinău şi vicepreşedinte al PDM, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor şi Igor Corman, vicepreşedinte al PDM, preşedintele comisiei politică exernă şi integrare europeană din Parlamentul Republicii Moldova.

În cadrul întrunirii, Liviu Oboroc, preşedintele organizaţiei de sector Centru a PDM, a prezentat un raport privind activităţile politice şi sociale ale organizaţiei pentru perioada mai-decembrie 2012. De asemenea, au fost stabilite priorităţile pentru anul 2013, printre care consolidarea organizaţiilor primare, eficientizarea activitaţii Biroului Executiv a organizaţiei de sector, precum şi înregistrarea unui rezultat electoral de 15% pentru PDM în mun. Chişinău la alegerile parlamentare ordinare din anul 2014.

Membrii Consiliului organizaţiei de sector Centru a PDM au efectuat unele remanieri în componenţa organelor de conducere a organizaţiei, Consiliul şi Biroul Executiv.

Sursa: www.pdm.md

Fuziunea mişcării obşteşti “Noua Găgăuzia” cu Partidul Democrat s-a încheiat cu succes PDM propune majorarea salariilor aleşilor locali cu 35%