Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Activiştii Partidului Democrat din sectorul Botanica şi-au stabilit priorităţile pentru anul curent

|versiune pentru tipar||
PDM / 4 februarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Activiştii Partidului Democrat din sectorul Botanica şi-au stabilit priorităţile pentru anul curent. Acestea derivă din Strategia politică a Organizaţiei municipale PDM “15 pentru Chişinău”, care urmăreşte obţinerea unui scor electoral de 15% în capitală la alegerile parlamentare din 2014.

La şedinţa consiliului, preşedintele organizaţiei de sector Botanica, Valentina ROTARU, a menţionat că acest obiectiv poate fi atins prin consolidarea organizaţiei, eficentizarea procesului de comunicare internă, asigurarea unei vizibilităţi şi influenţe a PDM la nivelul alegătorilor, implicarea membrilor în identificarea soluţiilor menite să asigure stabilitatea cetăţenilor şi confortul de a trăi într-o ţară pe măsura aşteptărilor.

Prezent la şedinţă, Igor CORMAN, vicepreşedintele Partidului Democrat, preşedintele comisiei Politică Externă şi Integrare Europeană din Parlamentul Republicii Moldova a declarat că obiectivul de 15 la sută din voturi în capitală nu este unul final, iar conducerea PDM îşi va concentra atenţia pe obţinerea unor rezultate cât mai bune în Chişinău.

La şedinţa consiliului a participat şi Valentin Guznac, prim-vicepreşedintele organizaţiei municipale Chişinău a Partidului Democrat din Moldova, consilier municipal.

În perioada 30 ianuarie-10 februarie, Organizaţia municipală Chişinău a Partidului Democrat din Moldova desfăşoară discuţii cu organizaţiile de sector privind obiectivele şi paşii de implementare a Strategiei politice şi instituţionale a organizaţiei cu denumirea “15 pentru Chişinău”.

Sursa: www.pdm.md

Iniţiativă legislativă a PDM: 12% din TVA să rămână la dispoziţia producătorilor agricoli Marian Lupu: Social democraţia modernă poate aduce acel nivel de trai, care să facă cetăţenii să se simtă liberi, să nu mai fie constrânşi de gândul sărăciei