Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii din municipiul Chişinău au marcat sosirea primăverii

|versiune pentru tipar||
PDM / 4 martie 2013
Partidul Democrat din Moldova

De Mărţişor, Valentina STRATAN, vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, deputat în Parlament, a vizitat Gimnaziul nr. 79 din satul Ghidighici, municipiul Chişinău. Valentina STRATAN a asistat la o sărbătoare a primăverii organizată de elevii şi profesorii din localitate. Copiii s-au pregătit minuţios de eveniment: au cântat, au recitat versuri şi au lucrat manual felicitări de 8 martie pentru mamele lor.

Doamna deputat le-a mulţumit elevilor pentru clipele frumoase, precum şi pentru bucheţelul de ghiocei primit în dar. “Este un prilej de bucurie şi admiraţie să descoperi aceşti copii talentaţi, creativi şi inteligenţi”, a menţionat Valentina Stratan, care a apreciat efortul părinţilor şi al profesorilor în educarea tinerei generaţii.

În oraşul Sângera, organizaţia primară PDM a marcat începutul primăverii printr-o competiţie la volei. Lupta s-a dat între echipele a şase licee din capitală, inclusiv şi echipa Liceului Teoretic “Alexandru cel Bun” din Sângera, iar câştigătorii au fost premiaţi cu medalii, cupe şi cadouri.

Şi Organizaţia de Tineret PDM Botanica a felicitat locuitorii capitalei cu sosirea primăverii. Tinerii democraţi au împărţit trecătorilor Mărţişoare, simbol al vieţii şi reînnoirii.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: Dezastrul şi haosul politic în care ne aflăm a fost creat de PLDM şi Vlad Filat Adrian Candu: Votăm pentru retragerea încrederii premierului şi nu împotriva programului de guvernare