Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

A fost reconstituită Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat din sectorul Râşcani al capitalei

|versiune pentru tipar||
PDM / 12 aprilie 2013
Partidul Democrat din Moldova

La conferinţa consacrată acestui eveniment au participat peste 40 de tineri. Democraţii l-au votat în funcţia de preşedinte al structurii reformate pe Radu Cherdivară, student la facultate de drept, Universitatea de Stat din Moldova.

Igor USTUROI, preşedintele Organizaţiei municipale de Tineret PDM Chişinău a salutat revenirea în forţă a tinerilor democraţi din sectorul Râşcani, exprimându-şi speranţa că aceştia vor aduce plus valoare în partid.

La rândul său, Victor ZUBCU, Preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat din Moldova, i-a încurajat pe cei prezenţi să se implice activ în viaţa politică, contribuind la schimbarea în bine a situaţiei tinerilor din ţară.

“Calitatea organizaţiei noastre depinde de realizarea angajamentelor faţă de tineri, iar noi, Tineretul Democrat, n-am uitat de unde venim si ce am promis”, a declarat ZUBCU. El a trecut în revistă realizările de până acum, între care proiectele “Studenţi fara impozite” şi “Viitorul tău — Viitorul meu, o garanţie europeană pentru tineri”. Tinerii democraţi din capitală se vor implica activ şi în realizarea Campaniei naţionale “Moldova, vreau să te ajut”, lansată de Partidul Democrat în această săptămână.

Anatolie Zolotcov, preşedintele organizaţiei de sector Râşcani a Partidului Democrat a urat succese echipei şi cât mai multă iniţiativă.

În aceeaşi şedinţă, au fost aleşi vicepreşedinţii, componenţa nominală a Biroului Executiv şi a Consiliului organizaţiei de Tineret Râşcani.

Sursa: www.pdm.md

Preţul la zahăr şi la alte produse agricole va scădea, datorită proiectului PDM Campania socială a PDM “Moldova, vreau sa te ajut!” demarează cu o amplă acţiune ecologică