Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Campania socială a PDM “Moldova, vreau sa te ajut!” demarează cu o amplă acţiune ecologică

|versiune pentru tipar||
PDM / 12 aprilie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Membrii Partidului Democrat din Moldova vor participa sâmbătă, 13 aprilie, la o amplă acţiune ecologică, care va fi organizată pe întreg teritoriul ţării — în cadrul campaniei sociale “Moldova, vreau să te ajut!”.

La acţiune şi-au anunţat participarea peste 12500 de voluntari, care vor salubriza parcuri, grădini publice, complexe memoriale etc.

Preşedintele PDM, Marian Lupu, se va alătura acţiunii, participând, de la ora 11.00, împreună cu membrii Organizaţiei Municipale a PDM şi tinerii democraţi, la salubrizarea Parcului Valea Trandafirilor din Chişinău (Locaţia: intrarea în parc la intersecţia dintre străzile 31 August şi str. Melestiu — din partea Catedralei Ciuflea).

Campania “Moldova, vreau să te ajut!” a fost lansată de Organizaţia de tineret a Partidului Democrat şi este susţinută de toate organizaţiile PDM, având ca scop dezvoltarea spiritului participativ al cetăţenilor, responsabilizarea comunitară şi susţinerea localităţilor. Campania se va desfăşura pe parcursul unui an de zile, timp în care participanţii şi-au propus să reabiliteze şi să salubrizeze în jur de 1000 de obiective din ţară.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

A fost reconstituită Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat din sectorul Râşcani al capitalei Agricultorii ar putea fi scutiţi de TVA la investiţiile făcute din subvenţii