Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Mai mult de 12 mii de democraţi din toată ţara au participat la salubrizarea şi amenajarea arealelor naturale din cca 400 de localităţi ale Moldovei

|versiune pentru tipar||
PDM / 13 aprilie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Mai mult de 12 mii de democraţi din toată ţara au participat, astăzi, la salubrizarea şi amenajarea arealelor naturale din cca 400 de localităţi ale Moldovei în cadrul campaniei sociale “Moldova, vreau să te ajut!”.

Prin această acţiune ecologică, desfăşurată la nivel naţional, democraţii şi-au propus atât să contribuie prin exemplu propriu la amenajarea arealelor naturale, cât şi să sensibilizeze cetăţenii să înţeleagă că doar prin acţiuni comune se pot face lucruri bune.

Campaniei iniţiate de tinerii democraţi s-au alăturat şi liderii PDM, care au participat la salubrizarea parcului “Valea Trandafirilor” din Chişinău. În momentul când s-a dat startul acţiunii, în parcul “Valea Trandafirilor” s-au adunat peste 200 de democraţi, în frunte cu liderul PDM, preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, deputaţi, miniştri, membri ai staff-ului central, dar şi a organizaţiilor sectoriale de partid din municipiul Chişinău, precum şi tinerii democraţi.

Marian Lupu a declarat că iniţiativa tinerilor democraţi este salutabilă, care mobilizează societatea pentru acţiune de voluntariat, atât de necesară pentru a educa cetăţenii în spiritul de păstrare a curăţeniei. Liderul PDM a subliniat că acţiunea de astăzi marchează startul unei campanii de acţiuni sistemice de curăţare şi amenajare a arealelor naturale publice, de ajutare a persoanelor nevoiaşe etc.

“Activitatea noastră de azi este binevenită pentru întreaga societate şi pentru oraş. Este o iniţiativă care merită dezvoltată. Curăţenia nu trebuie doar făcută, ci şi păstrată”, a remarcat şi preşedintele de onoare a PDM, Dumitru Diacov.

Campania tinerilor democraţi “Moldova, vreau să te ajut!” se va finaliza în aprilie 2014, timp în care participanţii şi-au propus să reabiliteze şi salubrizeze în jur de 1000 de obiective, printre care aproape 500 de gospodării, 138 de fântâni, 59 de parcuri şi grădini publice, 40 de izvoare, 27 de instituţii, terenuri sportive, complexe memoriale etc.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Agricultorii ar putea fi scutiţi de TVA la investiţiile făcute din subvenţii Democraţii din toată ţara au participat la salubrizarea de primăvară