Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Mesaj de felicitare cu Sfintele Paşti

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 mai 2013
Partidul Democrat din Moldova

Dragi concetăţeni,

Sfintele Sărbători de Paşti reprezintă pentru creştini reînvierea speranţei, ne aduc mai aproape unii de alţii şi ne îndeamnă sa devenim mai buni.

Neînţelegerile şi loviturile din ultima perioadă au demoralizat societatea moldovenească, oamenii au nevoie de putere pentru a se ridica deasupra necazurilor şi grijilor. De aceea, sunt convins că acum este momentul în care trebuie să strângem toată credinţa şi toată speranţa ca să putem să depăşim greutăţile şi să începem să clădim un viitor mai bun.

Le doresc tuturor să aibă motive să fie mai senini şi mai încrezători. Şi cum sursa noastră de energie şi de bucurie sunt oamenii dragi, fie ca marea sărbătoare a creştinilor să ne găsească pe toţi mai aproape unii de alţii, cu familii reunite şi fericite. Sfintele Pasti să ne ajute să fim mai buni şi solidari cu cei care au nevoie de noi!

Un Paşti fericit alături de cei dragi!

Sărbători Fericite!

Cu deosebit respect,

Marian LUPU,
Preşedintele Partidului Democrat din Moldova

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: PLDM şi PCRM s-au înţeles să declanşeze alegeri anticipate, iar prin acţiunile sale pun în pericol cursul de integrare europeană a Moldovei Marian Lupu îl îndeamnă pe preşedintele Nicolae Timofti să nu se grăbească cu promulgarea pachetului de legi votat de PLDM şi PCRM