Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

La Peresecina, în perioada 26–28 iulie 2013, are loc ediţia a II-a a campingului de vară “Trofeul Democraţiei”

|versiune pentru tipar||
PDM / 25 iulie 2013
Partidul Democrat din Moldova

La Peresecina, r-nul Orhei, în perioada 26–28 iulie 2013, are loc ediţia a II-a a campingului de vară “Trofeul Democraţiei”, organizat de aripa de tineret a Partidului Democrat din Moldova.

“Trofeul Democraţiei” adună tineri din toată ţara într-un proiect turistic, sportiv şi de agrement. Prin acest proiect Tineretul Democrat promovează socializarea, comunicarea şi spiritul de echipă, care este una dintre principalele caracteristici ale partidului.

Anul acesta, la camping sunt aşteptaţi cca 1000 de tineri, de două ori mai mulţi decât la prima ediţie. Pe lângă participarea la concursuri şi turnee sportive, ei vor purta discuţii deschise şi colegiale cu liderii şi exponenţii de prim rang ai Partidului Democrat. Întâlnirea tinerilor cu conducerea PDM va avea loc sâmbătă, 27 iulie, începând cu ora 21.00 (Tabăra de odihnă “Dumbrava” din Peresecina).

Asemenea reuniuni, la care tinerii au posibilitatea să adreseze diverse întrebări liderilor politici, membrilor din Parlament şi din Guvern, au devenit o tradiţie în PDM. Prima ediţie a campingului de vară a avut loc anul trecut la Saharna, raionul Rezina, şi a întrunit circa 500 de tineri.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Partidul Democrat din Moldova va avea 13 Departamente de specialitate Peste o mie de tineri membri ai PDM, participă în acest weekend la campingul anual al Organizaţiei de tineret a PDM