Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Peste o mie de tineri membri ai PDM, participă în acest weekend la campingul anual al Organizaţiei de tineret a PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 28 iulie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Peste o mie de tineri membri ai Partidului Democrat din Moldova, participă în acest weekend la campingul anual al Organizaţiei de tineret a PDM — “Trofeul Democraţiei”. Lor li s-a alăturat, sîmbătă seara, şi prim-vicepreşedintele PDM Vlad Plahotniuc. Acesta a sosit la întâlnirea cu tinerii democraţi alături de o echipă de politicieni care, potrivit lui Vlad Plahotniuc, au dovedit deja că se poate debuta cu succes în politică: vicepreşedintele Parlamentului Andrian Candu, miniştrii Monica Babuc, Vasile Botnari, Pavel Filip, deputatul Sergiu Sîrbu.

“În PDM, tinerii pot face mult mai multe decâît în oricare alt partid. Am promis că vom promova în partid tinerii şi ne ţinem de cuvînt! Tinerii trebuie să participe mai activ, în număr mai mare, la deciziile care se iau în politica la nivel naţional”, le-a spus Vlad Plahotniuc celor peste o mie de membri şi simpatizanţi ai PDM, pe care i-a încurajat să fie “mai curajoşi, mai motivaţi în a-şi susţine iniţiativele, dacă doresc să reuşească în politică şi nu numai”.

În context, Prim-vicepreşedintele PDM le-a vorbit tinerilor despre modalitatea occidentală adoptată de PDM prin care, prin competiţie corectă, un membru simplu al formaţiunii poate promova în funcţii de decizie politică, la toate nivelurile. Vlad Plahotniuc a anunţat că, anume în acest mod, conducerea PDM a luat, recent, decizia de a-l mandata pe liderul tinerilor democraţi, Victor Zubcu, să ocupe funcţia de viceministru al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor.

“Trofeul Democraţiei” se desfăşoară anul acesta în localitatea Peresecina, raionul Orhei. Evenimentul, organizat de aripa tînără a PDM, creează posibilitatea ca membri din toate raioanele ţării să petreacă câteva zile într-un cadru informal, participând atât la discuţii cu lideri politici, cât şi la competiţii sportive şi concerte susţinute de cunoscute vedete ale muzicii autohtone.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

La Peresecina, în perioada 26–28 iulie 2013, are loc ediţia a II-a a campingului de vară “Trofeul Democraţiei” Peste 100 de membri ai Partidului Democrat din Moldova se vor reuni pentru a participa la Şcolile de vară ale PDM