Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Peste 100 de membri ai Partidului Democrat din Moldova se vor reuni pentru a participa la Şcolile de vară ale PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 1 august 2013
Partidul Democrat din Moldova

Peste 100 de membri ai Partidului Democrat din Moldova se vor reuni începând de vineri, 2 august a.c., în satul Cocieri din raionul Dubăsari, pentru a participa la Şcolile de vară ale PDM pe teme politice şi administrative.

Timp de trei zile, membre ale Organizaţiei de femei a PDM, din toate raioanele R. Moldova, vor participa la cursuri şi dezbateri în cadrul seminariilor Şcolii de vară “Eleganţă politică”. Evenimentul va fi deschis de către Valentina Buliga, Ministrul muncii, protecţiei sociale şi familiei, preşedintele Organizaţiei de Femei a PDM şi vicepreşedinte al partidului.

În paralel, primari democraţi vor participa la cursuri şi dezbateri privind provocările din domeniul administraţiei publice locale, în cadrul Şcolii de vară “Guvernare locală = Democraţie funcţională”.

Reprezentanţii mass media sunt invitaţi să participe vineri, 2 august a.c., începând cu ora 14:30, la deschiderea celor două Şcoli de vară organizate de PDM.

Precizăm că evenimentele au loc în tabăra “La PopaS”, din s. Cocieri, raionul Dubăsari.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Peste o mie de tineri membri ai PDM, participă în acest weekend la campingul anual al Organizaţiei de tineret a PDM Peste o sută de membri ai PDM, din Organizaţia de Femei a formaţiunii şi reprezentanţi ai aleşilor locali din toate raioanele ţării, s-au reunit la Şcoala de vară