Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Lansare Departamentului Tehnologiei Informaţiei, Transport şi Infrastructură PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 septembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Specialiştii PDM în domeniile tehnologiei informaţiei, transporturilor şi infrastructurii s-au reunit astăzi, 3 septembrie, pentru a discuta despre cele mai aşteptate proiecte din aceste sectoare, proiecte pe care Partidul Democrat din Moldova le va promova începând cu această toamnă, în Parlament şi în Guvern. Dezbaterile au avut loc astăzi, 3 septembrie a.c., în cadrul şedinţei de constituire a Departamentului de specialitate responsabil pentru elaborarea politicilor partidului în domeniul Tehnologiei Informaţiei, Transport şi Infrastructură.

Vicepreşedintele formaţiunii, ministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Pavel Filip, a menţionat că specialiştii Departamentului pe care îl coordonează şi-au asumat o agendă de lucru încărcată. “Este foarte important să lansăm la timpul oportun iniţiativele de strategii şi proiectele de acte legislative, dar vrem să punem accent şi pe calitatea documentelor pe care le vom propune. Iată de ce, acest Departament îl vedem ca o platformă unde vor fi dezbătute toate iniţiativele PDM în domeniul gestionat”, a specificat Pavel Filip.

“Ne-am propus să oferim, ca rezultat al muncii acestui Departament, produse finite, care să se materializeze prin proiecte de legi sau hotărâri ce vor fi promovate de către echipa PDM din Guvern şi Parlament. Avem o agendă plină pentru această toamnă”, a adăugat şeful Departamentului, viceministrul TIC, Vitalie Tarlev.

La şedinţa de constituire a Departamentului a participat şi preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, care a apreciat interesul manifestat de democraţi pentru activitatea acestor structuri interne ale partidului. Amintim că PDM a decis înfiinţarea a 13 departamente de specialitate responsabile pe domenii, adoptând un model occidental de organizare internă a activităţii formaţiunii.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

De Ziua Limbii Noastre, Caravana OF PDM “Bastina” a ajuns în satul Hîrbovăţ raionul Anenii Noi Departamentul Administraţie Publică, Descentralizare şi Dezvoltare Regională a Partidului Democrat şi-a propus să acorde asistenţă practică autorităţilor publice locale