Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu: Tinerii din PDM, pot face mult mai multe decât în oricare alt partid, iar principiul competitivităţii este unul de bază la promovarea cadrelor în formaţiune

|versiune pentru tipar||
PDM / 30 septembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

“Tinerii din PDM, pot face mult mai multe decât în oricare alt partid, iar principiul competitivităţii este unul de bază la promovarea cadrelor în formaţiune”. Îndemnul de a se implica mai activ în viaţa social-politică a fost lansat de preşedintele PDM, Marian Lupu, către tinerii din raionul Sîngerei, care în acest week-end au participat la campingul “Trofeul Democraţiei”.

“Voi, tinerii, sunteţi motorul schimbărilor în societate, iar noi, cei de la conducerea partidului, vă vom oferi susţinere deplină. Am promis că vom promova proiecte şi evenimente şi ne ţinem de cuvânt”, a adăugat Marian Lupu, care a amintit că, recent, un grup de tineri din partid au avut posibilitatea să efectueze o vizită în SUA, în cadrul unei delegaţii a PDM.

Liderul PDM a precizat că asemenea vizite le oferă posibilitate tinerilor să cunoască cum funcţionează diferite instituţii de talie regională şi internaţională. Totodată, pe viitor, vor fi o motivare şi un răspuns pe merit pentru tinerii activi, implicaţi si cu atitudine. Selectarea tinerilor va fi făcută în baza principiului meritocraţiei, rotaţiei, reprezentării teritoriale etc.

“Trofeul Democraţiei”, aflat la a doua ediţie, a fost organizat în toate raioanele, întrunind peste 15 mii de tineri membri şi simpatizanţi ai PDM. Reuniunile au fost organizate de către aripa tânără a PDM, organizaţia Tineretul Democrat, în cadrul căruia tinerii au avut posibilitatea să discute într-o manieră deschisă şi atmosferă degajată cu liderii partidului, să participe la diverse competiţii sportive, seminare de instruire.

Sursa: www.pdm.md

Şcoala de leadership pentru femei, lansată la Chişinău Democraţii vor pregăti un proiect de lege privind acordarea unei cote în Parlament reprezentanţilor Găgăuziei