Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vîrstnice

|versiune pentru tipar||
PDM / 1 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

În fiecare an, de 1 octombrie, sărbătorim Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. În această zi cu însemnătate pentru Dumneavoastră, buneii şi părinţii noştri, se cuvine ca noi, generaţiile mai tinere, să vă arătăm, mai mult ca oricând, respectul şi grija pe care vi le purtăm.

Astăzi îmi îndrept către Dumneavoastră gândurile de apreciere, urările de sănătate şi călduroase felicitări pentru ceea ce aţi construit de-a lungul vieţii. Realizările Dumneavoastră — fie că au fost familia, meseria sau valorile pe care le-aţi răspândit mai departe — ne-au format pe noi, au constituit societatea de azi. Pentru ceea ce aţi oferit Republicii Moldova, prin munca şi sacrificiile Dumneavoastră, vă doresc să aveţi parte de răsplata pe care o meritaţi din plin: un trai decent, încununat de respectul generaţiilor mai tinere.

Asigurându-vă de respectul meu necondiţionat, vă transmit cele mai calde urări!

Eleonora Graur a felicitat persoanele vîrstnice din Rezina cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vîrstnice

Cu prilejul zilei internaţionale a persoanelor în etate Oranizaţia Teritoriala a PDM Rezina, a realizat o activitate frumoasă la data de 28 septembrie 2013. Preşedintele PDM Rezina Dna Eleonora GRAUR a menţionat în mesajul său de felicitare către generaţia care a ajuns la vîrsta eleganţei, că: “Е de datoria noastră cu plecăciune să admirăm energia, luciditatea, înţelepciunea, asprimea deopotrivă cu blîndeţea, demnitatea, bărbăţia şi chipul DVS. Vă doresc multă sănătate, fericire, belşug şi linişte sufletească”.

La eveniment au participat peste 80 de persoane atît din oraşul Rezina cît şi din satele raionului.

Sărbătoarea a culminat cu un concert care i-a emoţionat pînă la lacrimi pe părinţii şi bunicii noştri, cărora le mulţmim din suflet pentru truda depusă pe altarul omenirii.

Sursa: www.pdm.md

Democraţii vor pregăti un proiect de lege privind acordarea unei cote în Parlament reprezentanţilor Găgăuziei S-a desfăşurat Forumul tineretului democrat drochian cu genericul “Trofeul democraţei”