Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Coaliţia ProEuropeană are majoritate în Consiliul Raional Ialoveni

|versiune pentru tipar||
PDM / 4 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Fracţiunile Partidului Democrat şi Partidului Liberal Democrat din Consiliul Raional Ialoveni au semnat un Acord de colaborare, prin care îşi asumă responsabilitatea de a crea o majoritate locală democratică. Documentul a fost semnat de toţi cei 21 de consilieri ai celor două fracţiuni, în prezenţa liderilor formaţiunilor politice, Marian Lupu şi Vlad Filat.

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a declarat că acest nou model de colaborare la nivel local vine să contribuie la consolidarea Coaliţiei ProEuropene.

“Suntem aici împreună cu liderul PLDM, Vlad Filat, pentru a încuraja şi mai departe asemenea porniri şi pentru a susţine consolidarea Coaliţiei ProEuropene în teritoriu. Ne aşteptăm că acest model de colaborare va aduce rezultate bune, fiind create astfel premise pentru soluţionarea problemelor din plan local”, a spus Marian Lupu, care i-a felicitat pe consilierii locali că au reuşit să ajungă la această înţelegere.

În acelaşi timp, Marian Lupu şi Vlad Filat i-au îndemnat pe consilierii noii majorităţi din Ialoveni să conlucreze activ pentru depăşirea tuturor provocărilor.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

A fost lansat Departamentul politică externă şi integrare europeană a PDM Marian Lupu a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Pedagogului