Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Demnitarii democraţi vor merge mai des prin suburbiile capitalei

|versiune pentru tipar||
PDM / 6 noiembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţiile PDM din suburbiile municipiului Chişinău planifică mai multe activităţi cu implicarea reprezentanţilor Partidului Democrat în Guvern şi Parlament.

Este şi obiectivul pe care şi l-a fixat echipa democraţilor din Tohatin. În cadrul Adunării Generale a organizaţiei primare de partid, care a avut loc marţi, 5 noiembrie, au fost stabilite priorităţile pentru anul 2014. Între acestea, atragerea de noi membri şi creşterea vizibilităţii PDM la nivel de localitate.

Preşedintele Organizaţiei municipale de Femei, Monica Babuc, ministru al Culturii, consideră că perspectiva Partidului Democrat depinde de contribuţia fiecărui membru.

“Ne dorim ca la următorul scrutin electoral să avem mai multe mandate parlamentare, mai multă putere de decizie la nivel local. Sarcina noastră, a tuturor, este să ne întărim poziţiile. Am văzut ce planuri ambiţioase aveţi, iar în calitate de ministru sunt gata să vă susţin”, a declarat Monica Babuc.

Potrivit preşedintelui Organizaţiei de sector PDM Ciocana, Sergiu Sainciuc, viceministru al Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, democraţii din Tohatin au toate şansele să reuşească.

“În alegerile parlamentare trecute, Organizaţia Tohatin a Partidului Democrat a demonstrat cel mai bun scor electoral pe suburbii — aproape 10%, chiar dacă echipa era una relativ nouă. Aceasta ne inspiră încrederea într-un rezultat remarcabil la următorul scrutin”, a spus Sergiu Sainciuc.

În urma votului, a fost aleasă conducerea Organizaţiei primare Tohatin a PDM. În funcţia de preşedinte a fost reconfirmat Viorel Miron. Valentina Andrieş a fost desemnată în funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei a PDM din localitate, Ion Andrieş — preşedinte al Organizaţiei Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii” OP Tohatin, iar Dumitru Miron a fost ales în fruntea Organizaţiei de Tineret PDM din Tohatin.

Sursa: www.pdm.md

Vlad Plahotniuc: Lipsirea de imunitate, un test de maturitate pentru clasa politică. Cine îl va trece?! PDM a lansat campania socială “Respect pentru oamenii Moldovei — Scrie Europei”