Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Pavel Filip a dat startul campaniei pro-europene a democraţilor în Chişinău

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 noiembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a mers astăzi, 7 noiembrie, la unul din cele 10 corturi amplasate de Partidul Democrat în capitală. Aici sunt aşteptaţi toţi cetăţenii care vor să transmită un mesaj liderilor europeni, dar şi să afle mai multă informaţie despre beneficiile apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană.

Acţiunea face parte din campania naţională “Respect pentru oamenii Moldovei — Scrie Europei” , desfăşurată de PDM cu prilejul Summitului de la Vilnius, ce va avea loc pe 28–29 noiembrie.

Pavel Filip a discutat cu tinerii democraţi, care vor acumula mesajele oamenilor, dar şi cu primii doritori de a-şi împărtăşi gândurile despre perspectiva europeană a ţării.

“Obiectivul Partidului Democrat din Moldova este să comunice oamenilor ce înseamnă parcursul european. Consider că multe probleme din societate puteau fi evitate, dacă exista o comunicare eficientă. Democraţia are costurile sale, dar sunt convins că ne aflăm pe drumul cel bun, iar beneficiile nu vor întârzia să apară. Totodată, vrem ca glasul cetăţenilor moldoveni să fie auzit de către liderii europeni”, a declarat Pavel Filip.

Echipele democraţilor vor colecta mesajele şi la corturile PDM din raioane , la sediile de partid, pe site-ul campaniei — www.scrieeuropei.md sau pe pagina de Facebook, www.facebook.com/scrieeuropei.

La finalul campaniei, Partidul Democrat va edita o carte cu toate gândurile şi aşteptările cetăţenilor. Cartea va fi transmisă celor 28 de lideri europeni la Summitul de la Vilnius, unde Republica Moldova va parafa Acodul de Asociere la Uniunea Europeană.

Sursa: www.pdm.md

PDM a lansat campania socială “Respect pentru oamenii Moldovei — Scrie Europei” Vlad Plahotniuc: 7 noiembrie. Azi a avut loc un miting de MARE amploare şi angajament al comuniştilor