Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Noul preşedinte al PDM Bălţi, Serghei Chiseliov: Am alături de mine o echipă performantă, care va realiza multe lucruri bune pentru municipiu

|versiune pentru tipar||
PDM / 28 noiembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia din Bălţi a Partidului Democrat din Moldova şi-a ales, astăzi, un nou preşedinte, în persoana lui Serghei Chiseliov.

Noul preşedinte al PDM Bălţi îşi propune să aducă un suflu nou echipei democraţilor şi, împreună cu aceştia, să le ofere locuitorilor din Bălţi soluţii la problemele din plan local. “Sunt onorat pentru că am fost ales de colegii mei să conduc organizaţia PDM Bălţi. Mă aflu la cârma unei echipe de oameni dedicaţi şi îmi doresc ca împreună să devenim forţa politică cea mai importantă din municipiu. Veţi vedea, oferta noastră pentru locuitorii din Bălţi va fi de nerefuzat!”, a declarat Serghei Chiseliov, după alegerea sa ca lider al filialei PDM.

Unul dintre obiectivele asumate de PDM Bălţi este dezvoltarea structurilor locale şi primirea de noi şi noi membri în organizaţie. Deja la PDM Bălţi au aderat, în mai puţin de un an, peste 1000 de noi membri. “Faţă de colegii mei, dar şi de liderii partidului, m-am angajat să consolidez echipa şi să o conduc la cât mai multe succese. De asemenea, îmi propun să promovăm cât mai puternic, şi în Bălţi, valorile Partidului Democrat din Moldova — solidaritatea, grija pentru cei mulţi”, a spus noul lider al organizaţiei PDM.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Partidul Democrat salută propunerea Comisiei Europene de a anula vizele pentru cetăţenii moldoveni Cartea Moldovei ajunge astăzi pe masa liderilor europeni