Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democratele din Chişinău, gata de campania electorală

|versiune pentru tipar||
PDM / 29 noiembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia de Femei PDM Centru, municipiul Chişinău, a încheiat seria de instruiri destinate activistelor de partid din sector. Ultima întrunire din acest ciclu de seminare a fost consacrată strategiilor electorale.

Participantele au discutat despre rolul femeilor în politică şi nemijlocit în campania electorală. Potrivit lor, în proiectele de mare responsabilitate, cum ar fi alegerile, solidaritatea şi lucrul în echipă joacă un rol crucial în atingerea rezultatului dorit.

Discuţia a fost moderată de Olga Nicolenco, trainer naţional în gender, comunicare şi strategii electorale.

“Ce poate fi mai rău decât o lume condusă doar de bărbaţi? O lume condusă doar de femei!”, a spus Olga Nicolenco. Experta susţine că pentru o administrare eficientă a treburilor în ţară, femeile trebuie să aibă acces la posturi de conducere în egală măsură cu bărbaţii.

Seminarele de care au beneficiat reprezentantele Partidului Democrat din Moldova au avut loc pe parcursul a trei luni. Preşedintele Organizaţiei de Femei PDM Centru, Ruxanda Glavan, afirmă că scopul prioritar al acestor activităţi a fost instruirea politică a doamnelor democrate.

Sursa: www.pdm.md

Cartea Moldovei ajunge astăzi pe masa liderilor europeni Discursul Preşedintelui PDM, Marian Lupu, în Piaţa Marii Adunări Naţionale