Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia Naţională a persoanelor în etate a organizat patru întruniri zonale

|versiune pentru tipar||
PDM / 16 decembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia Naţională a persoanelor în etate a organizat în perioada 30 noiembrie — 15 decembrie 2013, patru întruniri zonale cu centrul în Comrat, Bălţi, Chişinău şi Orhei la care au participat peste 800 de preşedinţi ai acestor organizaţii.

Informaţii utile despre situaţia economică, socială şi politică din RM, modificările care au parvenit în actele normative, preponderent în domeniul social, realizările şi acţiunile ulterioare ale Partidului Democrat, au fost prezentate de domnul Dumitru Diacov, preşedinte de onoare al Partidului Democrat, deputaţii Valentina Stratan, Alexandru Stoianoglo şi Ion Stratulat, miniştrii Valentina Buliga şi Marcel Răducan ş.a.

Participanţii la întrunire au primit răspuns la multiple întrebări , care au parvenit pe parcurs.

Cu mesaje de salut au venit în faţa celor prezenţi conducătorii organizaţiilor teritoriale de partid, care au găzduit aceste întruniri domnii.

Sarcinile organizaţiilor persoanelor în etate, în vederea realizării hotărîrii Conferinţei a II-a a ONPE din 16 noiembrie 2013, au fost expuse de preşedintele Organizaţiei Naţionale, doamna Nina Ţurcan.

Sursa: www.pdm.md

Tinerii rezineni se consolidează pentru a reuşi Peste 1200 de moldoveni din Italia au participat la o acţiune caritabilă susţinută de PDM