Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Peste 1200 de moldoveni din Italia au participat la o acţiune caritabilă susţinută de PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 16 decembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele PDM, Marian Lupu, s-a întâlnit duminică, 15 decembrie, cu reprezentanţii diasporei moldovenilor din Italia, cărora le-a vorbit despre obiectivele PDM în raport cu cetăţenii moldoveni din diaspora.

Întâlnirea preşedintelui PDM cu diaspora moldovenilor din Italia a avut loc în cadrul unui concert caritabil organizat de către Asociaţia Naţională a Imigranţilor Moldoveni în Italia, cu sprijinul Partidului Democrat din Moldova şi al Ambasadei Republicii Moldova la Roma.

În urma concertului, s-a strâns o sumă de bani care va fi donată gimnaziului-internat din s. Cărpineni, raionul Hînceşti. Preşedintele PDM a salutat acţiunea şi a promis că va cere sprijinul colegilor din PDM pentru a dubla suma adunată de diasporă.

“Suntem alături de voi, suntem alături de fiecare cetăţean al Republicii Moldova, din ţară sau de peste hotare. Obiectivul nostru în acest sens e unul: cetăţenii Republicii Moldova să poată reveni acasă, alături de familii, alături de oamenii şi locurile dragi. Vom munci în continuare pentru a aduce Republica Moldova în familia comunităţii europene, dar în primul rând, pentru a aduce standardele europene la noi acasă. Ne dorim o Naţiune Civică Moldovenească consolidată, ne dorim bunăstarea cetăţenilor şi creşterea economică a ţării noastre. Reformele iniţiate de noi, de actuala guvernare, sunt orientate anume în această direcţie şi spre acest obiectiv”, a spus Marian Lupu.

Preşedintele PDM, Marian Lupu, se află, zilele acestea, într-o vizită de lucru la Roma, unde va avea întâlniri cu reprezentanţii diasporei moldovenilor din Italia, demnitari şi politicieni italieni.

Sursa: www.marianlupu.md

Organizaţia Naţională a persoanelor în etate a organizat patru întruniri zonale Preşedintele PDM, Marian Lupu, a participat la inaugurarea unei săli de sport la Universitatea de Stat “Alecu Russo”