Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Femeile democrate din sectorul Centru încurajează copiii talentaţi

|versiune pentru tipar||
PDM / 28 februarie 2014
Partidul Democrat din Moldova

25 de copii cu înclinaţii artistice de la şcoala nr.24 din capitală au primit în dar seturi cu articole pentru desen. Acţiunea s-a desfăşurat la initiativa Organizaţiei de Femei PDM Centru.

Vicepreşedinta Organizaţiei, Liliana Arseni, i-a felicitat pe micii artişti cu prilejul sosirii primăverii şi i-a îndemnat să facă în continuare ceea ce le place, să-şi dezvolte pasiunea pentru desen, ceea ce i-ar putea determina să se dedice artei.

Preşedintele Organizaţiei din sectorul Centru a Partidului Democrat, Liviu Oboroc, viceministru al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, s-a arătat impresionat de talentul elevilor. “Este îmbucurător faptul că avem copii talentaţi şi dotaţi. Gestul nostru este unul de susţinere şi de încurajare a micilor talente. Echipa PDM Centru organizează periodic acţiuni de acest gen, participând activ la Campania naţională «Ajut Moldova», lansată de Partidul Democrat”, a spus Liviu Oboroc.

Zilele acestea, doamnele democrate din sectorul Centru au mai adus zâmbetul pe chipul unei fetiţe. Nely are patru ani şi este crescută doar de mama, iar situaţia financiară din familie este grea. Visul copilei de a avea o păpuşă mare s-a împlinit, graţie echipei democrate PDM Centru, în frunte cu Ruxanda Glavan, preşedinta Organizaţiei de femei din sector, viceministru al Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei. Nely a primit jucăria mult dorită, precum şi un pachet cu dulciuri şi fructe.

Sursa: www.pdm.md

PDM salută votul istoric pentru liberalizarea regimului de vize pentru cetăţenii Republicii Moldova Forumul OF PDM Făleşti a întrunit 350 de femei în numele Solidarităţii Sociale