Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Inaugurarea Clubului Femeilor la Sîngerei

|versiune pentru tipar||
PDM / 13 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Femei puternice, inteligente si stilate, mame si intreprinzatoare, femei din diferite domenii de activitate, femei a trei generatii, membre si sustinatoare al PDM s-au intrunit pentru a inaugura un Club al Femeielor, la care de multi ani nazuiau femeiele din r-ul Singerei.

Este un concept pentru femei de catre femei, care a lipsit pina acum atit in raion cit si in oras.

La inaugurare au participat Presedinta organizatiei de femei a Partidului Democrat din Moldova, Valentina Buliga, vicepresedinta organizatiei republicane de femei PDM, Maria Condorachi si presedinta organizatiei raionale de femei PDM, Lilia Costetchi. Deasemenea au fost invitate liderele organizatiilor primare de femei PD din localitatile raionului pentru a prelua initiativa colegelor din or.Singerei.

Clubul, lunar, va invita diferite femei de success din oras, raion, republica oferind doamnelor ocazia sa asculte o minte desteapta, un suflet sincer de la care vor avea ce lua din experienta de viata si activitate, din propriile trairi si vise.

Prima invitata, care a stat la sfat cu membrele Clubului, a fost Valentina Buliga, ce le-a cucerit prin simplitate si sinceritate, prin discursul dumneaei coplesitor.

Deasemenea femeiele au avut parte de un master-class la confectionarea florilor din stofa pentru infrumusetarea hainelor si altor accesorii.

Doamnele s-au impartasit cu experientele proprii, cu ginduri si idei in diverse domenii.

Participantele la sedinta au cintat cintece populare, lucru ce si-l propun pentru fiecare sedinta.

La întrunirile lunare membrele Clubului vor discuta pe diferite teme: politice, sociale, de sanatate, de familie si educatie etc.

Clubul femeilor de la Sîngerei este deschis pentru orice doamna din oras.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu a fost în vizită la Parcul Industrial “Tracom” Persoanele în etate din PDM participă la un seminar de instruire despre organizarea şi activitatea partidelor politice