Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Persoanele în etate din PDM participă la un seminar de instruire despre organizarea şi activitatea partidelor politice

|versiune pentru tipar||
PDM / 14 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

“Nu este niciodată prea târziu să înveţi lucruri noi”, consideră membrii Organizaţiei Naţionale a Persoanelor în Etate a PDM Străşeni, care au participat, recent, la un seminar de instruire despre organizarea şi activitatea partidelor politice.

Seminarul tematic a fost organizat în premieră pentru seniorii democraţi din Străşeni. Acţiunea s-a bucurat de un succes, prin participarea la cursuri a peste 22 de preşedinţi ai organizaţiilor primare din raion. Participanţii şi-au motivat interesul şi deschiderea pentru astfel de seminarii de instruire, explicând că fiecare membru al PDM, indiferent de vârsta sa, trebuie să cunoască metodele prin care să poată reprezenta mai bine interesele cetăţenilor.

De asemenea, potrivit Ninei Ţurcan, preşedintele Organizaţiei Naţionale a Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii” a PDM, astfel de cursuri de perfecţionare, instruire şi mobilizare vor avea loc în toate raioanele din ţară, ca răspuns la cererea membrilor de a fi în pas cu noile tehnici de lucru în partide.

Amintim că Organizaţia Naţională a Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii” a PDM a fost constituită în anul 2011, fiind reprezentantă la nivel raional în toate zonele ţării.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Inaugurarea Clubului Femeilor la Sîngerei Prima etapă de pregătire a activiştilor PDM din Chişinău s-a încheiat