Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii consolidează poziţiile şi în raionul Râşcani. Formaţiunea a înmânat noilor membri carnete de partid

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 aprilie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Democraţii îşi consolidează poziţiile şi în raionul Râşcani. 1 000 de noi membri, care au aderat la formaţiune, au primit astăzi carnetele de partid, înmânate de către liderul PD, Marian Lupu. La eveniment au fost prezenţi deputaţi, miniştri democraţi, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale.

Conducerea partidului a subliniat importanţa consolidării echipei PD la acestă etapă extrem de importantă pentru ţara noastră.

“Noi apreciem acest angajament civic al tuturor, pentru că a fi membru de partid, a face parte din organele de conducere nu înseamnă că vii pentru aţi satisface anumite interese personale. Vii pentru că-ţi pasă, vii pentru că vrei să influenţezi starea de lucruri”, a declarat preşedintele PD, Marian Lupu.

Noii membri ai Partidului Democrat speră că, împreună cu alţi membri ai acestei echipe, vor găsi soluţii pentru problemele ţării:

“Sunt o doamnă care lupt pentru bunăstarea oamenilor din satul din care provin. Cred că femeile ar trebui să se implice mai mult în politică”.

“Conducerea partidului şi toată echipa Partidului Democrat sunt mai aproape de oameni de la ţară, de oamenii care sunt legaţi de agricultură, învăţământ. Oamenii şi-au făcut concluzia şi au venit în acest partid”.

“Eu cred că Partidul Democrat promovează pe larg interesele tinerilor şi este un partid în care văd eu viitorul şi tinerii de la noi din raion”.

Partidul Democrat din Moldova are peste 50 000 de membri. În raionul Râşcani, formaţiunea numără peste 3 000 de membri.

Sursa: www.pdm.md

Tinerii democraţi din capitală s-au mobilizat pentru curăţenia de primăvară Democraţii din sectorul Râşcani, municipiul Chişinău, s-au întrecut în sportul minţii