Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii din sectorul Râşcani, municipiul Chişinău, s-au întrecut în sportul minţii

|versiune pentru tipar||
PDM / 8 aprilie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Tinerii Democraţi din sectorul Râşcani, municipiul Chişinău, au organizat un Campionat de şah cu participarea activiştilor şi simpatizanţilor Partidului Democrat. Turneul a avut loc duminică, 6 aprilie, la Clubul republican de Şah.

În competiţie s-au înscris 30 de jucători, cel mai în vârstă fiind de 75 de ani.

Participanţii au fost salutaţi de preşedintele Organizaţiei PDM Râşcani, Valentin Guznac, care le-a urat mult succes, exprimându-şi, în acelaşi timp, convingerea că spiritul de fair-play va învinge.

Liderul Tineretului Democrat din sectorul Râşcani, Radu Cherdivară, spune că acţiunea urmăreşte consolidarea echipei democrate.

“Scopul acestui turneu este popularizarea şahului şi consolidarea relaţiilor de prietenie între membrii Partidului Democrat din sectorul Râşcani. Pe viitor, ne propunem să organizăm competiţii similare la fotbal, volei, tenis de masă”, a menţionat Radu Cherdivară.

Turneul de şah s-a desfăşurat pe parcursul a şapte runde, sistem elveţian, şi a fost câştigat de Alexandru Talmaci. Pe locul II s-a clasat Vasile Lavric, iar locul III a fost ocupat de Alexandru Chirpii. Irina Smirnova a plecat acasă cu un premiu special — pentru cea mai bună participantă.

Învingătorii au primit medalii şi trofee.

Sursa: www.pdm.md

Democraţii consolidează poziţiile şi în raionul Râşcani. Formaţiunea a înmânat noilor membri carnete de partid La Criuleni a avut loc şedinţa cu Organizaţia oamenilor în etate a PD Criuleni