Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PD îşi lărgeşte rândurile şi în Găgăuzia! Partidul a primit peste 800 membri noi

|versiune pentru tipar||
PDM / 13 aprilie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Primarul Comratului, Nicolai Dudoglo, a fost reconfirmat de Partidul Democrat drept candidat pentru funcţia de başcan al Găgăuziei. De asemenea, PD a primit 800 de noi membri. Carnetele de membri de partid le-au fost înmânate de liderul democraţilor, Marian Lupu, în cadrul forumului organizaţiilor teritoriale ale PD din Găgăuzia.

“Sunt sigur că motivul pentru care oamenii aderă la partid şi devin colegii noştri este politca raţională ce nu este orientată spre decuplarea soceităţii, dar pune accent pe ceea ce ne uneşte un întreg”, a declarat Marian Lupu.

Nicolai Dudoglo spune că va promova o politică de împăcare a societăţii din Găgăuzia.

“În Găgăuzia sunt mai multe probleme, care trebuie să fie rezolvate la masa negocierilor. Noi suntem echipa, care poate să propună pentru autonomie un program complex. Noi avem foarte mulţi specialişti, care propun soluţii, care vor face Găgăuzia o perlă a statului moldovenesc”, a spus Nicolai Dudoglo.

Democraţii vor să consolideze societatea, inclusiv prin artă. Ministru Culturii, Monica Babuc, a anunţat că, în scurt timp, la Chişinău va avea loc un concert cu participarea formaţiilor din Găgăuzia.

“Va avea loc evaluarea ansamblurilor găgăuze, pentru că noi putem să ne bucurăm de arta splendidă a poporului găgăuz. Partidul Democrat înseamnă pace şi unitate!”, a spus Monica Babuc.

Partidul Democrat are aproximativ 50 de mii de membri.

Sursa: www.pdm.md

Activiştii democraţi din Chişinău au discutat cu vicepremierul Valeriu Lazăr În raionul Taraclia a demarat campania “Moldova, vreau să te ajut!”