Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Ole, Ole, Ole Campione… cu aşa exclamaţii a finisat competiţia “Cupa Democraţiei de Minifotbal”

|versiune pentru tipar||
PDM / 13 mai 2014
Partidul Democrat din Moldova

Cupa Democraţiei la Minifotbal este un eveniment organizat de Tineretul Democrat în comun cu Liga Studenţilor Democraţi şi a întrunit sub umbrela sa 32 de echipe, reprezentînd direct peste 300 de tineri, tineri ambiţioşi, bine formaţi fizic şi nu în ultimul rînd talentaţi.

Cupa Democraţiei la Minifotbal este la a treia sa ediţie şi în acest an am demonstrat din nou că în Republica Moldova sportul la general şi fotbalul în special este iubit, şi faptul că avem jucători talentaţi şi echipe bine închegate.

Această competiţie a atras atenţia iubitorilor din fotbal nu doar din Chişinău. La competiţie au fost prezente, şi au arătat un fotbal de calitate echipe din aşa oraşe ca: Sîngerei, Bălţi, Şoldăneşti etc.

Competiţia s-a petrecut pe parcursul a 4 zile (3, 4, 10, 11 mai). În aceste 4 zile am văzut de toate: goluri de tot gustul, gafe de proporţii, emoţii în exces, transpiraţie la maxim…şi tot ceea ce face fotbalul atît de spectaculos. Ca finalitate am obţinut în ultima zi un fotbal de calitate, în ziua finală calificînduse 4 echipe: Atletico, Ai noştri, Internaţionale şi Alexei. În finala mică s-au întîlnit două echipe ce promovau un joc deschis şi spectaculos, ceea ce şi a dus la multe goluri, iar în final am obţinut un scor frumos de 17 la 12, echipa Atletico clasînduse pe locul 3, iar echipa Ai noştri ratînd podiumul şi clasînduse pe locul 4. Finala mare a fost destul de echilibrată pînă la un anumit moment, şi anume pînă la momentul în care capitanul echipe a început să marcheze golurile decisive, acestea fiind în număr de 5, Echipa Alexei cîştigînd echipa Internaţionale cu scorul de 6–1, şi devenind Campionii Cupei Democraţiei la Minifotbal. Tot aici am avut şi un premiu special, pentru cel mai bun golgheter, premiu cîştigat pentru al 2-le an la rînd de jucătorul echipei Atletico — Căpăţînă Mihai, care a marcat 20 de goluri. La ceremonia de premiere a participat Viceministrul dezvoltării regionale şi construcţiilor, Preşedintele Organizaţiei de Tineret al Partidului Democrat din Moldova — Victor ZUBCU. Felicitări tuturor participanţilor, şi ne revedem la anul viitor la următoarea ediţie al Cupei Democraţiei la Minifotbal!

Sursa: www.pdm.md

Democratele din sectorul Botanica s-au mobilizat pentru o familie nevoiaşă Grija faţă de drumurile de la sate — una din prerogativele Partidului Democrat